Vodní kámen

Tvrdá voda a usazování vodního kamene je problémem spousty domácností. Jeho usazování je nebezpečné pro přístroje a domácí spotřebiče, které tímto poškozuje a zvyšuje energetickou náročnost. Vysoký obsah vápníku a hořčíku vede také k nižší rozpustnosti mycích prostředků a pracích prášků, a tak stoupá jejich spotřeba.

Řešením je změkčení vody plně automatizovaným změkčovačem. Změkčovač se instaluje za přívodem vody, vždy s předfiltrem hrubých nečistot. Před změkčovačem lze instalovat odbočku pouze na užitkovou vodu. Zařízení pracuje plně automaticky, pouze je nutné pravidelné doplňování tabletové soli. Změkčení funguje na základě použití katexové pryskyřice, která zachycuje ionty vápníku a hořčíku a nahrazuje je neškodnými ionty sodíku.

 

Nabídku našich změkčovačů najdete zde.



Zveřejněno: 05/01/2021 - 12:14:07

Máte další dotazy, nebo zájem o úpravu vody?

SERVIS


Poskytujeme kvalitní a pravidelné servisní zabezpečení

Disponujeme plně vybaveným skladem materiálu a náhradních dílů.
Při poskytování servisních služeb máme na zřeteli maximální komfort a spokojenost klienta.

  • Preventivní kontroly všech součástí zařízení
  • Pravidelná údržba – čištění, dezinfekce, výměna náplní
  • Provádění inovací přístroje, aktualizací a jiných úprav
  • Dodávka a montáž originálních náhradních dílů


Více informací
course thumb

Úprava vody od profesionálů

Jsme český výrobce certifikovaných úpraven vody od roku 1990. Vyvíjíme a vyrábíme ucelenou řadu standardních i zakázkových úpraven vody. Nabídku vám připravíme nejpozději do 7 dnů.

Katalog úpraven
course thumb

Zdravotnictví a průmysl

Disponujeme veškerými certifikacemi, které nás opravňují prodávat technicky vyspělé úpravny vody na míru pro obory zdravotnictví, farmacie a průmysl.

Více
course thumb

Domácnosti a chalupy

Vlastní zdroj vody, jako studna nebo vrt, často nesplňuje ani standardní požadavky kvality. Proto je nutné ji upravit lépe, než jen převařováním, či magnetickou úpravou.

Více