Kontrola soukromých studní

Kontrola a čištění studní nejsou ze zákona povinné, ale měly by být v zájmu každého majitele.

Kvalita podzemních vod je velmi proměnlivá. Ovlivňovat ji mohou vydatné deště, tání sněhu, podloží, ale také lidské činnosti. Velkou váhu na kvalitu a složení podzemního zdroje vody má zejména zemědělství v období postřiků a hnojení, dále také blízkost sousedních jímek a septiků, případně trativodů. Doporučená kontrola a čištění studny je minimálně jednou ročně podle znečištění a vlastností vody. Kontrola kvality vody akreditovanou laboratoří se doporučuje jednou za pět let při minimálně proměnlivé kvalitě vody. Naše firma zajišťuje rozbory vody v akreditované laboratoři, pokud máte zájem o rozbor vody, kontaktuje naše obchodní oddělení
 Znečištěnou vodu z vlastního zdroje lze řešit kvalitní úpravou vody. Problémy vody a jejich řešení jsme rozebrali v naší poradně. Kvalitou pitné vody se zabýváme již od roku 1990. Všechny naše systémy jsou vyvíjené a vyráběné u nás. Umíme si poradit s jakýmkoliv druhem znečištění. Vaše studna může sloužit jako zdroj zdravé a pitné vody v celé Vaší domácnosti. Kontaktujte nás a my Vám nabídneme nejvhodnější řešení na míru.

https://www.goldmanwater.cz/Kontakt.html



Zveřejněno: 17/05/2022 - 12:41:25

Máte další dotazy, nebo zájem o úpravu vody?

SERVIS


Poskytujeme kvalitní a pravidelné servisní zabezpečení

Disponujeme plně vybaveným skladem materiálu a náhradních dílů.
Při poskytování servisních služeb máme na zřeteli maximální komfort a spokojenost klienta.

  • Preventivní kontroly všech součástí zařízení
  • Pravidelná údržba – čištění, dezinfekce, výměna náplní
  • Provádění inovací přístroje, aktualizací a jiných úprav
  • Dodávka a montáž originálních náhradních dílů


Více informací
course thumb

Úprava vody od profesionálů

Jsme český výrobce certifikovaných úpraven vody od roku 1990. Vyvíjíme a vyrábíme ucelenou řadu standardních i zakázkových úpraven vody. Nabídku vám připravíme nejpozději do 7 dnů.

Katalog úpraven
course thumb

Zdravotnictví a průmysl

Disponujeme veškerými certifikacemi, které nás opravňují prodávat technicky vyspělé úpravny vody na míru pro obory zdravotnictví, farmacie a průmysl.

Více
course thumb

Domácnosti a chalupy

Vlastní zdroj vody, jako studna nebo vrt, často nesplňuje ani standardní požadavky kvality. Proto je nutné ji upravit lépe, než jen převařováním, či magnetickou úpravou.

Více